Lærer Susanne Viinholt-Nielsen

Fru Viinholt-Nielsen (i daglig tale fru Viinholt) er 44 år. Hun kommer oprindelig fra Århus og er læreruddannet på Århus Dag- og Aftenseminarium. Hun begyndte sin lærergerning i Kolding og har siden undervist i forskellige sammenhænge, primært folke- og efterskole. Fru Viinholt flyttede til Sjælland i 2012 for at læse en cand. pæd. i didaktik for at læse dansk på DPU. Hun færdiggjorde uddannelsen i 2015.

Fru Viinholt kom til SØP i 2016. Hun er en rigtig ’fagnørd’ og interesserer sig for dialogisk undervisning, stedsteori, receptionsteori, narratologi (fortælleteori), billedkunst, æstetiske læreprocesser, multimodale tekster, læsning, sproglige vanskeligheder, kanon- og ungdomslitteratur.

Udover at undervise i dansk og tysk i udskolingen, er hun også klasselærer for 7A.

I 2017 flyttede fru Viinholt til en lejlighed, som ligger centralt i Hillerød. Hun har et lille bijob på Karen Blixen Museet.

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell    Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen