Sigerslevøster Privatskole

Pædagog Jannec Wirgowitsch

Hr. Wirgowitsch er 56 år og bor i et gammelt bondehus i Nr. Herlev ved Hillerød.

Han blev uddannet til socialpædagog i 1987 i København og har siden arbejdet på forskellige døgn- og daginstitutioner.

De seneste mange år har Hr. Wirgowitsch arbejdet i Frederikssund Kommune, hvor han har været tilknyttet Sfo og Fritidsklub. Han kom til SØP i august 2015, og arbejder primært i Krudtuglen (SFO). Derudover er han pædagog i 4A og 5A og har båndtimer i 2. og 3. klasse.

Hr. Wirgowitsch elsker at synge og spille musik med børnene - gerne med åben mikrofon udendørs, når vejret er til det. Ellers er han at finde ved bålet, hvor der i røg og damp jongleres med pande og gryder sammen med en masse glade børn.

Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen