Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Lærer Lars Winther

 


Hr. Winther er musiklærer på Sigerslevøster Privatskole. Men selvom musikken har en stor plads i alt hvad Hr. Winther foretager sig, så underviser han også i idræt, svømning, historie og samfundsfag, og det er alle fag, som han brænder for.

 

Lars Winther kom til Sigerslevøster Privatskole i august 2015, og han er meget glad for at have sin hverdag på skolen, hvor han stortrives blandt dejlige elever og skønne kollegaer. Og han ved hvad han taler om, for han har nemlig været lærer i 27 år.

 

Ved siden af lærergerningen, er hr. Winther også musiker, og har spillet med et væld af mennesker, bands og orkestre siden han trådte sine barnesko med trommestikker i hånden i Tivoligarden.

Privat er han gift med Lene, har to børn og tre børnebørn, som han elsker at dele sin, til tider, alt for sparsomme fritid med.

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller