Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Pædagog Jesper Steen

 

Hr. Steen bor i Ågerup sammen med sin hustru Kis og deres 2 børn, Sofie på 11 år og Oskar på 13. Som ung blev han uddannet rør- og kobbersmed, men fandt hurtigt ud af, at musikken betød mere for ham, så han har brugt meget af sit liv på at spille bas. I 1996 blev han uddannet som bassist og musikpædagog på Det Rytmiske Musikkonservatorium og har udover sin musikalske virksomhed, arbejdet som musiklærer.

 

Med tiden blev Hr. Steen mere interesseret i barnets sociale læring og pædagogikken omkring det og har derfor de seneste 17 år arbejdet som skolepædagog. Hr. Steen blev ansat som pædagog på SØP i 2014, hvor han primært arbejder med de store SFO børn i Krudttønden.

 

Sidste år begyndte Hr. Steen at undervise 2. – 5. klasse i skoleskak. Det foregår i BÅND-timerne og hver klasse har en times skoleskak om ugen. Heldigvis har han nu fået hjælp af Hr. Nielsen, så de nu er 2 skoleskak lærere. Udover SFO arbejdet og undervisningen i skoleskak, arbejder Hr. Steen i dette skoleår også som klassepædagog i henholdsvis 4B og 6A.

 

I sin fritid rejser Hr. Steen så meget han kan over hele verden og fanger hurtige fisk med sin fluestang …..

 

 

Skolens andre profiler:

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller