Pædagog Jesper Steen

Hr. Steen bor i Ågerup sammen med sin hustru Kis og deres 2 børn, Sofie på 11 år og Oskar på 13. Som ung blev han uddannet rør- og kobbersmed, men fandt hurtigt ud af, at musikken betød mere for ham, så han har brugt meget af sit liv på at spille bas. I 1996 blev han uddannet som bassist og musikpædagog på Det Rytmiske Musikkonservatorium og har udover sin musikalske virksomhed, arbejdet som musiklærer.

Med tiden blev Hr. Steen mere interesseret i barnets sociale læring og pædagogikken omkring det og har derfor de seneste 17 år arbejdet som skolepædagog. Hr. Steen blev ansat som pædagog på SØP i 2014, hvor han primært arbejder med de store SFO børn i Krudttønden.

Sidste år begyndte Hr. Steen at undervise 2. – 5. klasse i skoleskak. Det foregår i BÅND-timerne og hver klasse har en times skoleskak om ugen. Heldigvis har han nu fået hjælp af Hr. Nielsen, så de nu er 2 skoleskak lærere. Udover SFO arbejdet og undervisningen i skoleskak, arbejder Hr. Steen i dette skoleår også som klassepædagog i henholdsvis 4B og 6A.

I sin fritid rejser Hr. Steen så meget han kan over hele verden og fanger hurtige fisk med sin fluestang …..

Skolens andre profiler:

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr. Winther