Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

 Lærer Maiken Petersen


 Fru Petersen blev ansat på skolen i august 2017 og underviser i matematik, idræt, historie og kristendom.

 Hun er 38 år gammel og bor i Frederiksværk. I Fru Petersens undervisning er det tydelighed, bevægelse og   varieret undervisning der er i fokus. Fru Petersen er selv en aktiv deltager i de faglige aktiviteter, der ofte er en   del af hendes undervisningen. Derved er hun med til at skabe og styrke det gode læringsmiljø.

 Fru Petersen er uddannet fra Frederiksberg seminarium i 2006 med linjefag i matematik, historie, geografi og   Natur/teknik. Derudover har hun en praktikvejlederuddannelse og har arbejdet med skoleskak i 3 år.

 I sin fritid holder Fru Petersen af at være sammen med sin familie og venner. I hjemmet bruger hun tid i haven, på være kreativ og læse. Fru Petersen mener at bøger er en vigtig del af hverdagen for hende og børnene, da de er med til at styrke fantasien. Derfor er der næsten bøger i alle rum i hendes hjem.

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller