Regnskabsfører Fie Moff Gerlach

Fru Gerlach er født og opvokset i Ølstykke/Frederikssund, er 31 år gammel og var selv elev her på skolen fra 1993 – 2001. Hun har altid været meget glad for skolen og det den står for og synes derfor det er dejligt at være tilbage - om end i en anden rolle end tidligere.

Efter handelsskolen blev Fru Gerlach uddannet til revisor. Hun blev ansat på skolen i 2015 og ved siden af jobbet som regnskabsfører her på skolen, driver hun også selvstændig virksomhed som revisor.

Fru Gerlach bor i Frederikssund sammen med sin mand Jesper, sine 2 dejlige piger og en lille hund.

Hun nyder at arbejde på skolen og er glad for den kontakt hun har til såvel elever, forældre og medarbejdere. Opgaverne er alsidige, og hun elsker den hyggelige og glade stemning der er her på skolen.

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup     Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther