Sigerslevøster Privatskole

Pædagog Annette Andersen

Fru Andersen er 45 år og født og opvokset i Fredensborg. I 2000 flyttede hun til Sigerslevøster, hvor hun bor sammen med sin mand Bo, sønnen Nicklas på 13 år, datteren Natascha på 20 år og familiens hund Mickey.

Hun er uddannet butiksassistent og har arbejdet i tøjbutikken NOA NOA, hvor hun blev udlært. Fru Andersen har siden også arbejdet hos Coloplast i Kokkedal og hos Novo Nordisk i Hillerød.

Efter en alvorlig bilulykke måtte Fru Andersen lave store ændringer i sit liv. Den 15. marts 2012 blev hun ansat i flexjob på Sigerslevøster Privatskole, hvor hun dels er i morgen-SFO’en og dels har støttetimer i indskolingen. Hun er meget glad for sit arbejde, sine gode kollegaer og de søde børn, som giver hende energi og glæde.

Fru Andersen holder meget af at være på rejse/camping med venner og familie. Hun elsker hygge og samvær.

Skolens andre profiler:

Fru Milazzo   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther