Maria Milazzo

Fru Milazzo er 51 år gammel og er født og opvokset i Italien. I 1990 flyttede hun til Danmark. Hun har to drenge, Diego på 25 år og Alessandro på 20 år. Hun er gift med Søren og bor i Skævinge.

Fru Milazzo er oprindeligt uddannet sekretær i Italien, men da hun kom til Danmark fik hun lyst til at starte på noget nyt. Børn har altid ligget hendes hjerte nær, så hun arbejdede i mange år i såvel vuggestuer som børnehaver.

I 2001 blev Fru Milazzo uddannet som social- og sundhedshjælper og det arbejdede hun med indtil en alvorlig skulderskade på arbejde gjorde at hun måtte lave store ændringer i sit liv. I 2006 blev hun ansat i flexjob på Sigerslevøster Privatskole, hvor hun har morgenåbning i SFO’en og er støtte i 0. klasse og 1. klasse. Fru Milazzo er rigtig glad for at arbejde på skolen og nyder at arbejde med børnene.

I sin fritid bruger Fru Milazzo meget tid sammen med familien og hun nyder at gå tur i naturen og at passe sin dejlige have.

Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther