Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Maria Milazzo


Fru Milazzo er 51 år gammel og er født og opvokset i Italien. I 1990 flyttede hun til Danmark. Hun har to drenge, Diego på 25 år og Alessandro på 20 år. Hun er gift med Søren og bor i Skævinge.

Fru Milazzo er oprindeligt uddannet sekretær i Italien, men da hun kom til Danmark fik hun lyst til at starte på noget nyt. Børn har altid ligget hendes hjerte nær, så hun arbejdede i mange år i såvel vuggestuer som børnehaver.

I 2001 blev Fru Milazzo uddannet som social- og sundhedshjælper og det arbejdede hun med indtil en alvorlig skulderskade på arbejde gjorde at hun måtte lave store ændringer i sit liv. I 2006 blev hun ansat i flexjob på Sigerslevøster Privatskole, hvor hun har morgenåbning i SFO’en og er støtte i 0. klasse og 1. klasse. Fru Milazzo er rigtig glad for at arbejde på skolen og nyder at arbejde med børnene.

I sin fritid bruger Fru Milazzo meget tid sammen med familien og hun nyder at gå tur i naturen og at passe sin dejlige have.

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller