Sigerslevøster Privatskole

Lærer Pernille Andersen

Fru Andersen er 43 år og bor langt ude på landet ved Jægerspris med sin skønne søn og sin dejlige kat   Lulu.

Hun er uddannet fra RUC i 2000 i fagene geografi, dansk og samfundsvidenskab. Fru Andersen har også   læst en professionsbachelor i fysik/kemi og blev færdig i 2014. Hun kom til Sigerslevøster Privatskole i   2000 og blev fastansat efter i en periode at have været lærervikar på skolen.

Fru Andersen er afdelingsleder i udskolingen og underviser udelukkende i der og er blandt andet   klasselærer i 7.B som hun underviser i dansk, samfundsfag og science. Hun er en af de lærere, der har   været på skolen længst og har i alle de år, hun har været her, kørt glad på arbejde. Hun synes, at skolen   har nogle helt fantastiske børn, og det er dejligt at være med til at både at se og præge den udvikling   børnene gennemgår og være i et miljø, hvor blandt andet samspillet lærer/elev imellem er i højsædet for   den optimale læring.

Fru Andersen har et motto på skolen: "Lad ikke det du ikke kan gøre, forhindre dig i at gøre det du kan!"

I sin fritid elsker Fru Andersen at bruge en masse tid sammen med familie og venner, da hun er et stort familiemenneske. Hun er glad for sin have og er i det hele taget et naturmenneske, som trives utroligt godt i de skønne, landlige omgivelser, hun bor i. Desuden underviser hun en gang om ugen en flok dejlige unger i den lokale skydeklub, hvor hun er træner.

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen