Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Pædagog Susanne Bjerrum


Fru Bjerrum kom til Sigerslevøster Privatskole i 2008. Hun har arbejdet med mennesker hele sit liv – i vuggestuer, børnehaver, inden for åndsvageforsorgen og med mennesker, der har demens.

 

Fru Bjerrum har 2 børn og 3 børnebørn, som hun betegner som ’sit guld’. Hun har gennem hele voksen livet boet på en gård med masser af dyr: frilandsgrise, høns, ænder, gæs, geder, får, kalve, katte og hunde. Hun har også avlet heste – 54 føl er det blevet til gennem årene.

 

En alvorlig knæskade gjorde, at Fru Bjerrum måtte lave store ændringer i sit liv, både med hensyn til dyrehold og arbejdsmæssigt. Den 1. oktober 2008 blev hun ansat i flexjob på Sigerslevøster Privatskole i SFO’en og der er hun rigtig glad for at være. Hendes daglige mål er at give børnene fri adgang til at bruge deres kreativitet og fantasi – og det mødes med positiv entusiasme fra skolen’s dejlige unger.

 

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller