Sigerslevøster Privatskole

Pædagog Susanne Bjerrum

Fru Bjerrum kom til Sigerslevøster Privatskole i 2008. Hun har arbejdet med mennesker hele sit liv – i vuggestuer, børnehaver, inden for åndsvageforsorgen og med mennesker, der har demens.

Fru Bjerrum har 2 børn og 3 børnebørn, som hun betegner som ’sit guld’. Hun har gennem hele voksen livet boet på en gård med masser af dyr: frilandsgrise, høns, ænder, gæs, geder, får, kalve, katte og hunde. Hun har også avlet heste – 54 føl er det blevet til gennem årene.

En alvorlig knæskade gjorde, at Fru Bjerrum måtte lave store ændringer i sit liv, både med hensyn til dyrehold og arbejdsmæssigt. Den 1. oktober 2008 blev hun ansat i flexjob på Sigerslevøster Privatskole i SFO’en og der er hun rigtig glad for at være. Hendes daglige mål er at give børnene fri adgang til at bruge deres kreativitet og fantasi – og det mødes med positiv entusiasme fra skolen’s dejlige unger.

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte