Sigerslevøster Privatskole

Lasse Hansen

Hr. Hansen er 54 år og gift med Mette. Tilsammen har de seks børn i alderen 22-32 år samt tre     børnebørn. Hr. Hansen er ikke uddannet lærer endnu, men han arbejder på at blive det.

Efter studentereksamen (1983) blev Hr. Hansen ansat i forsvaret, hvor han var i 13 år, og derefter   kom han ind i det private erhvervsliv, nærmere bestemt IT-branchen, hvor han de næste godt 20   år har beskæftiget sig med den tekniske side af store netværk, samt været i bestyrelserne for flere   selskaber i branchen. Alle årene har været med ledelses- og medarbejderansvar, herunder   undervisning i sikkerheds- og netværksopgaver.

Hr. Hansen startede i august 2016 på læreruddannelsen på UCC og læser matematik og historie.   Disse områder har altid været af stor interesse, og når han holder fri, går tiden ofte med at køre   ture rundt i Europa med Mette og nogle børnebørn i den gamle autocamper.

Hr. Hansen har i skoleåret 2016/2017 haft både 2. og 3. klasser i engelsk, historie og kristendom,   hvilket har været en fantastisk oplevelse siger han. Han har også haft 6. klasse i historie og kristendom. Dette er fag og klasser, Hr. Hansen håber at kunne vedblive med at have på SØP, for som han siger: " Jeg elsker børn i enhver størrelse". Så han håber at kunne blive på SØP mange år endnu.

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup   Fru Andersen   Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen

Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther