Lærer Christina Nexø

Fru Nexø blev ansat på skolen i august 2017 og underviser i matematik, idræt og svømning. Hun er 36 år gammel og bor   i   Lynge, ikke så langt fra Sigerslevøster. Synlig læring og elevernes faglige selvtillid og -bevidsthed er vigtige elementer i   Fru Nexøs timer.

Fra tidligere er Fru Nexø uddannet inden for både matematik, kemi og offentlig forvaltning, og hun har i en del år   arbejdet med sidstnævnte på et universitet. Drømmen om at læse til lærer skulle dog også udleves, så ved siden af sit   arbejde på Sigerslevøster Privatskole læser hun nu til lærer i matematik og fysik/kemi.

Privat er Fru Nexø gift og har to døtre på 13 og 9 år. Hun er glad for at bruge sin fritid sammen med familie og venner, og derudover elsker hun at lære mere om verden og mennesker ved at rejse, opleve og læse. Hun er også meget glad for at synge og spille musik og så elsker hun at lave mad.

Skolens andre profiler:

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach    Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther