Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Lærer Jonna Ladegaard


Fru Ladegaard er 52 år, mor til 4 voksne børn, gift med Kjeld og bosiddende i Hillerød. Hun er født og opvokset i Herning og flyttede til Sjælland i 1985. Fru Ladegaard er uddannet fra Blågård seminarium i 1993 med linjefag i dansk og håndarbejde. For 4 år siden fik hun diplom i specialpædagogik.

Fru Ladegaard elsker sit arbejde - især med de børn som er udfordret og som skal have ekstra hjælp. ”Det at hjælpe et barn fra et sted til et andet både fagligt og socialt er fantastisk!” 

Hun underviser i dansk og er i år klasselærer i 4.b og 5.a. Arbejder derudover også med specialundervisning, inklusion og AKT (adfærd, kontakt og trivsel).

Fru Ladegaard har arbejdet på skolen siden august 2008. Hun holder rigtig meget af skolen, eleverne og kollegerne. ”SØP er et fantastisk sted at arbejde. Det er et sted, hvor man kæres om hinanden og hvor der er ”højt til loftet”.

Motto: ”Man skal grine mindst en gang om dagen.”

I fritiden er hun sammen med sin Kjeld, børn og de 6 bonus børnebørn. Hun elsker haven og at se ting vokse og gro. Elsker kunst, kultur, musik og at rejse. Især er hun fascineret af Indien og Afrika.

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen     Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller