Lærer Carina Boeslund

Fru Boeslund er 43 år og født og opvokset i Frederiksværk. Her bor hun også i dag, sammen med sine 3   børn og sin kæreste (og en lille dværghamster).

Hun er uddannet på RUC, hvor hun har læst dansk, samfundsfag og kommunikation. Hun blev   færdiguddannet i 2002 og har efterfølgende været ansat på flere skoler i Halsnæs kommune, hvor hun   primært har arbejdet i udskolingen og med inklusionsklasser.

Fru Boeslund kom til Sigerslevøster Privatskole i midten af februar 2017 og underviser 5.A i dansk og 7.A i dansk og engelsk.

Hun interesserer sig meget for madlavning og yoga, og elsker film, teater og stort set al slags musik (med undtagelse af country) -  og så ren råhygge med mine børn.

Skolens andre profiler:

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen