Lærer Marie Eriksen

I sit snart 50-årige virke har fru. Eriksen prøvet lidt af hvert. Før hun blev lærer havde hun især 3 kompetencer med i bagagen:

1. Meget aktivt foreningsliv, bl.a. som leder.

2. Faglig uddannelse som laborant og laboratorieteknikker.

3. Kulturel forståelse. Som udvekslingselev i USA boede fru Eriksen hos ”hvide” familier i et indianer-reservat. De havde et meget negativt syn på indianerne, synspunkter der ikke harmonerede med fru Eriksens europæiske opfattelse af indianerne. Men det lærte hende at anerkende andre folk og kulturer - også i sit eget land.

Efter nogle år som laborant/laboratorieteknikker og flere rejser til Latinamerika kom hun ind på studiet ”Indianske sprog og kulturer” på Københavns Universitet, hvor hun tog en Bachelor.

Fru Eriksen er uddannet meritlærer ved Zahles Seminarium og har undervist siden 2007. Som lærer er det lykkedes hende at kombinere de tre kompetencer overfor og det er hun glad for. Hendes første lærerjob var på en muslimsk friskole. Her manglede de en kemi/fysik- og en geografi-lærer. Hun kom dog til SØP i 2013 og underviser 4. klasserne i natur/teknik, og 7., 8. og 9.klasserne i Geo/fysik/kemi. Fru Eriksen brænder for naturfagene og kaster sig ikke sjældent ud i nye, spændende projekter sammen med eleverne.

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen