Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Lærer Marie Eriksen


I sit snart 50-årige virke har fru. Eriksen prøvet lidt af hvert. Før hun blev lærer havde hun især 3 kompetencer med i bagagen:

1. Meget aktivt foreningsliv, bl.a. som leder.

2. Faglig uddannelse som laborant og laboratorieteknikker.

3. Kulturel forståelse. Som udvekslingselev i USA boede fru Eriksen hos ”hvide” familier i et indianer-reservat. De havde et meget negativt syn på indianerne, synspunkter der ikke harmonerede med fru Eriksens europæiske opfattelse af indianerne. Men det lærte hende at anerkende andre folk og kulturer - også i sit eget land.

Efter nogle år som laborant/laboratorieteknikker og flere rejser til Latinamerika kom hun ind på studiet ”Indianske sprog og kulturer” på Københavns Universitet, hvor hun tog en Bachelor.

Fru Eriksen er uddannet meritlærer ved Zahles Seminarium og har undervist siden 2007. Som lærer er det lykkedes hende at kombinere de tre kompetencer overfor og det er hun glad for. Hendes første lærerjob var på en muslimsk friskole. Her manglede de en kemi/fysik- og en geografi-lærer. Hun kom dog til SØP i 2013 og underviser 4. klasserne i natur/teknik, og 7., 8. og 9.klasserne i Geo/fysik/kemi. Fru Eriksen brænder for naturfagene og kaster sig ikke sjældent ud i nye, spændende projekter sammen med eleverne.

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller