Fru Kock

Fru Kock bor i Frederikssund sammen med sin mand Lennart, som er bornholmer. De har været gift i    over 40 år, og har to voksne børn og et barnebarn.

Fru Kock har arbejdet med børn i rigtig mange år. Hun har arbejdet i en vuggestue i Køge, i en børnehave på Østerbro og sågar også i en SFO på Grønland, hvor familien boede i tre år i Nuuk/ Godthåb.

Fru Kock har arbejdet på Sigerslevøster Privatskole i 24 år og er meget glad for sit arbejde, og for børnene og kollegaerne. I alle 24 år har hun arbejdet i skolens SFO, som hun var leder af i 15 år. Hun har gennem årene været vikar i stort set alle klasser og har i mange år også undervist i idræt. Gennem årene har Fru Kock også undervist de små klasser i natur/teknik, kristendom og musik. I dag har hun udover sit arbejde i SFOen en del støttetimer i 1., 2., og 3. klasse – et arbejde hun også holder meget af.

Fru Kock elsker at rejse og har været rigtig mange steder bl.a. i USA to gange sammen med sine børn og svigerbørn. Udover at rejse bruger hun fritiden på hus, have, familie, venner, spinning, gåture og oplevelser med sin mand, børn, svigerbørn og barnebarn.

Tidligere 'Ugens Profil':

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard

Fru Theilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup   Hr. Svendsen