Hr. Svendsen

Hr. Svendsen er 36 år og bor på Nørrebro i København sammen med sin kæreste.

Han blev uddannet lærer i 2010 med linjefag i samfundsfag, historie, matematik og idræt. Efterfølgende har han læst på universitet og har nu en kandidat i IT og læring. Han kom til Sigerslevøster Privatskole i august 2015 og er rigtig glad for at være på skolen.

Hr. Svendsen er klasselærer for 3.B og 4.A sammen med Fru Ladegaard, og underviser 4.A og 6.B i matematik og 4.A i historie og kristendom. Hver fredag hopper han på ’Idrætsbussen’ sammen med 2.A og 6.B.

Hr. Svendsen er vild med robotter og underviser fra marts til juni i år i valgfaget Lego-robots. Det var også ham, der sammen med Fru Hornslet førte 7As dygtige elever til finalen i First Lego League i november sidste år.

I sine helt unge dage gik hans fritid med at spille basketball. Når Hr. Svendsen har fri i dag så spiller han ikke længere basketball, men i stedet squash og computer. Han er glad for at fiske med vennerne, læser mange bøger og sysler med at brygge øl.

Tidligere 'Ugens Profil':

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard