Fru Thaarup

Fru Thaarup er 61 år, bor i Ølstykke sammen med sin lille røde kat. Hun har to voksne døtre og et lille barnebarn på 2 år. Hun har arbejdet som lærer siden 1981 og kom til Sigerslevøster Privatskole i 1994. Det første år underviste hun bl.a. i musik og matematik, men senere fik hun mulighed for at undervise i dansk og tysk, som hun virkelig "brænder for". Udover at være klasselærer for 8A, underviser hun i år tysk i 4A, 7A, 8A og 9B. Fru Thaarup er vild med bøger, så det lå lige til højrebenet, at det blev hende der for nogle år siden påtog sig bibliotekarposten. I efteråret 2016 indrettede hun vores fine, nye bibliotek.

Fru Thaarup var på sin første spejderlejr, da hun var 1½ år gammel og hun har været spejder lige siden. Når hun har fri, vil hun helst læse, lave krydsord eller løse sudoku'er - ikke de almindelige med 9 tal, men dem med 16! Hun elsker også at rejse, især til Berlin, hvor hun har været ca. 20 gange de sidste 13 år.

Fru Thaarup er meget glad for at arbejde på Sigerslevøster Privatskole, hvor hun i øvrigt de sidste 8 år har været tillidsrepræsentant for sine kolleger i FSL.

Tidligere 'Ugens Profil':

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard