Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Fru Jacobsen

Fru Jacobsen er 41 år, har tre børn på 18, 16 og 7 år, og bor i Frederikssund. Hendes omgivelser skal have sjæl og hun har stor interesse i lækkert dansk design, Kähler keramik og ting med historie. Derfor kan hun ofte findes på alverdens loppemarkeder, og hos private, hvor hun opkøber møbler og andre ting. For nylig har hun erhvervet sig en gammel kolonihave, som hun er begyndt at renovere.

Fru Jacobsen blev uddannet som slagter i 1998, og har bl.a. været kantineleder på Magleblik skolen i Frederiksværk fra 2001-2008, lavet mad i en børnehave, og på et rådhus.

Fru Jacobsen kom til SØP i 2014 og befinder sig rigtig godt. ’Det er en skøn skole, hvor jeg har fundet en hidtil ukendt side af mig selv. Jeg kan lide den tætte kontakt til børn, forældre og lærere og jeg elsker, at vi har de fantastiske rammer som skolen tilbyder’.

Hun bruger sine kreative ideer i madkundskaben, hvor der har været emner som ’Mad fra 1600-tallet’, ’Kan man spise ukrudt?’, ’Bakterie/hygiejne’, ’Masterchef’, ’Kost og Ernæring’ og ’Michelin stjerner’, ’ER frø og kerner egentlig kun fuglemad?’.

Fritiden bruger Fru Jacobsen på sit lille cateringfirma. Hun tager ud til både konfirmationer, fødselsdage, bryllupper og sammenkomster.

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch     Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller