Pædagog Dorte Munch

Fru Munch er født og opvokset på solskinsøen i Østersøen – en rigtig Bornholmerpige. I 1990 flyttede hun som 18-årig til København for at udforske livet og stå på egne ben. Hun elsker at rejse og opleve nye eventyr, møde nye mennesker og opleve andre kulturer. Eventyrlysten har gennem årene ført hende til Norge, England og Spanien, hvor hun boede, studerede og arbejdede.

I 2001 blev Fru Munch pædagog ved Frøbel Seminariet på Frederiksberg og har siden bl.a. arbejdet på Lillerød skole og Hanebjerg skole i Hillerød som AKT-pædagog (ATK = Adfærd, Kontakt, Trivsel).

Nu bor hun i Lynge med søn og hund. Her er livet bl.a. fyldt med fodbold, kreative sysler, løb, svømning, havearbejde og læsning.

Fru Munch kom til Sigerslevøster Privatskole 1. marts 2016 og synes her er skønt at være. Det giver energi og glæde at få nye ideer til trivselsprojekter og opleve udvikling, glæde, gode grin, tryghed og trivsel i børnegruppen, siger hun. Hun nyder at arbejde med børn i alle aldre – men her på skolen arbejder hun primært i indskolingen hvor hun er fast i 0. klasse og i sfo’en og så har hun også båndtimer med andre klasser, hvor de blandt andet arbejder med koncentration og laver børneyoga.

Tidligere 'Ugens Profil':

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup     Fru Caspersen