Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Lærer Susanne Caspersen


Vidste du, at Fru Caspersen i sine unge dage var i søværnet? Eller at hun dyrkede Shotokan karate og fik det sorte bælte? Hun kommer i øvrigt fra Avedøre og blev pædagog fra Frøbel Seminariet på Frederiksberg i 1992. Efter 10 år som pædagog, kun afbrudt af to barsler undervejs, tog hun læreruddannelsen på Blaagaard Seminarium i 2005.

Fru Caspersen er 52 år og bor i Stenløse. Hun har været gift med Morten i 23 år, og sammen har de to voksne børn.  Hun kom til Sigerslevøster Privatskole i 2016, og hun underviser 2.A i dansk, engelsk, billedkunst og kristendom. Derudover har hun 5.A og 7.A i engelsk.

Hun er meget glad og begejstret for at arbejde på skolen. Hun har hele sit lærerliv primært arbejdet i indskolingen, da hun selv synes, at hendes force ligger hos de yngste elever. Ifølge hende er de yngste elevers glæde og interesse for skolen en meget stor motivationsfaktor, og hun nyder at undervise og lære eleverne, hvordan man omgås både voksne og børn på en respektfuld måde. Udover læring så er det i høj grad elevernes trivsel, der ligger hende på sinde, da læring forudsætter trivsel.

Fru Caspersen er vild med sport, især spinning, udendørs cykling og løb, og ifølge hende selv bidrager det i høj grad til hendes positive livssyn og glæde ved tilværelsen. I ferierne elsker hun at rejse ud i verden sammen med familien og få rygsækken fyldt op med fantastiske oplevelser.

 

 

Her kan du klikke dig ind på en lille profil på alle os, der arbejder på Sigerslevøster Privatskole (skoleåret 2017-18)

Hr. Nymann    Fru Nielsen        Fru Testrup    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller