Lærer Lisa Madsen

Fru Madsen er 50 år, gift, bor i Stenløse og er mor til 5 efterhånden store børn. Hun er født og opvokset i Jylland og tog læreruddannelsen på Odense Seminarium i 1989.

I 1994 flyttede hun og familien til Stenløse og efter 18 år som hjemmegående blev Fru Madsen i 2009 vikar på Sigerslevøster Privatskole. Efter nogle år fik hun sit eget skema og dermed fastansættelse på skolen.

Fru Madsen nyder at undervise og guide særligt de yngste af eleverne igennem skoledagen, hvor hun underviser dem i dansk. Det er en fornøjelse at hjælpe dem med at opdage de fantastiske og spændende elementer i teksterne og selvfølgelig lære dem klassikerne at kende. Det bliver ikke bedre for Fru Madsen end når: ”mine børn” lærer, trives, udvikler sig og kan lide at gå i skole og være sammen med hinanden’.

Udover undervisningen i dansk, kristendom og billedkunst er Fru Madsen også pædagogisk/administrativ ledelseskonsulent på skolen og tester bl.a. nye elever i dansk og matematik. Endvidere står hun for skolens vikardækning.

Fru Teilgaard    Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen