Sigerslevøster Privatskole             Vi gør børn dygtige!

Skolens andre profiler:

Annette Testrup

                                                                                                                                            

 

Fru Testrup er 59 år gammel og har en søn på 28. Med en barndom i Canada er det nok ikke overraskende, at Annette blev korrespondent i Engelsk og fransk i 1981 og ED i fransk i 1983. Annette har arbejdet på det private arbejdsmarked i 33 år. Fik hurtigt smag for marketing og blev Merkonom i markedsføring i 1994 og har arbejdet som Marketing/Grafisk Koordinator lige siden.

 

Gennem 22 år har Annette oparbejdet stor erfaring med grafisk arbejde og er i dag superbruger i såvel Inddesign, Illustrator og Photoshop. Annette har ved siden af arbejdet som skolesekretær selvstændig virksomhed inden for grafisk produktion.

 

Annette kom til Sigerslevøster Privatskole 1. maj 2014. At være skolesekretær er et drømmejob for Annette, som er udadvendt og elsker at organisere, servicere, planlægge og koordinere. Det er skønt at have med så mange mennesker at gøre hver dag og Annette føler det berigende at arbejde på en skole, hvor hun dagligt er i kontakt med både voksne og børn.

 

Som ung havde operasang (i 20 år) og håndbold (i 28 år) førsteprioritet. Da kroppen blev for slidt og stemmen blev hæs, købte Annette en hest og genoptog sin barndoms store hobby – ridning. Annette er i det hele taget en stor dyreven og har haft med hunde at gøre i mere end 45 år. I sit næste liv vil Annette gerne være hundeadfærdsterapeut.

 

 

Skolens andre profiler:

Hr. Nymann    Fru Nielsen    Fru Caspersen    Fru Ladegaard    Fru Kock   Fru Maja Tofte   Fru Bjerrum

Fru Teilgaard   Fru Madsen     Fru Munch    Fru Jacobsen    Fru Thaarup    Hr. Lasse Hansen   Fru Andersen

Fru Milazzo    Fru A. Andersen   Hr. Jakobsen   Hr Thorup    Fru Gerlach   Fru Nexø   Fru Petersen    Hr Steen   Hr. Winther 

Hr. Wirgowitsch   Fru Castell  Fru Viinholt     Fru Eriksen    Fru Boeslund    Fru Persson   Hr Holten   Fru Ladegaard    Hr Rasmussen

Fru Hornslet     Fru Petersen    Fru Schauenburg-Müller