Helle Theilgaard Rywarll

Helle er 53 år gammel og født og opvokset i Rødovre. Helle er gift med Arne og har datteren Sara på 23 år. Helle flyttede til Jægerspris for 17 år siden på grund af den fantastiske natur og et hus der ikke skulle renoveres så meget på. I huset bor også labradoren Laika, der er en vigtig del af familien.
Helle er uddannet Socialpædagog fra Bagsværd Socialpædagogiske Seminarium i 1987, hvorefter hun blev ansat på behandlingshjemmet Hvidborg i Hvidovre, hvor hun var i fem år.

Arbejdet med børnehaveklassebørn trak i Helle og førte hende til

- Lindevangsskolen på Frederiksberg

- Nyager skole i Rødovre

- Tjørnehøjskolen i Brøndby

- Sogneskolen i Jægerspris

Helle har 25 års erfaring som børnehaveklasseleder og kom til Sigerslevøster Privatskole i august 2009.

Fritiden bruger Helle helst i naturen, enten i skoven med Laika eller i haven, hvor der altid er gang i forskellige projekter. Men det, som Helle holder allermest af er at dykke og snorkle i krystalklart vand.

Tidligere Ugens profil:

Hr. Nymann    Fru Nielsen