Stillingsopslag – støtteperson

På Sigerslevøster Privatskole søger vi en støtteperson til et barn med diabetes i 1. klasse.

Der er behov for en person, der kan støtte barnet i løbet af skoledagen dels med insulinindtag og måling af blodprocent og dels med generel opmærksomhed og hjælp knyttende sig til sygdommen.

Eksempler på opgaver:

• Huske på blodsukkermåling og måske være behjælpelig med måling i 10-frikvarter eller op til dette
  • Hjælpe med at vurdere insulinbehov, når blodsukkeret er højt eller når der spises mad
  • Vurdere om forældre skal kontaktes ved problemer med blodsukkeret
  • Være behjælpelig ved at minde barnet om at tælle kulhydrater og tage insulin når der spises mad
  • Hjælpe ved overgang til SFO/klub
  • Opdage symptomer på lavt blodsukker (Bleghed, sveden, hurtig puls, besvimelse).Måling af blodsukker ved mistanke om lavt blodsukker
  • Give druesukker eller juice ved lavt blodsukker
  • Opdage symptomer på højt blodsukker (ekstrem surhed, vrede) og reagere herpå
  • Måling af blodsukker og foreslå/give insulin
  • Ikke lade barnet uden opsyn i længere tid, hvor lavt blodsukker kan opstå
  • Sikre, at vikarer kender til, at et barn har diabetes og ved, hvad de skal gøre
  • Huske barnet på at medbringe taske med remedier til blodsukkermåling, nødkit til når klassen skal på tur, eller når der leges ude
  • Sikre, at barnet/den unge ved hvilken voksen, der har viden og kan reagere på for lavt/ for højt blodsukker, også når klassen er på tur
  • På lejrtur at være behjælpelig med at barnet får målt blodsukker før måltider og taget insulin samt sikre, at barnet har fået målt blodsukker og taget insulin om morgenen og før sengetid. Derudover være på forkant med, om der skal måles blodsukker om natten, hvis dagen har budt på motion af en hvis intensitet.

Stillingen er på 22,5 timer fordelt på ugens fem skoledage. Der må påregnes en vis fleksibilitet i forhold til timernes placering.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2018 og tidsbegrænset til 30 juni 2019.

Stillingen kan evt. suppleres med vikartimer i skolen og/eller skolens SFO/klub.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende regler.

Yderligere oplysninger, viceskoleleder Jens Ole Thorup 48 28 88 87 eller 31 35 38 12.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler og stillingen er besat, når rette vedkommende er fundet.

Ansøgning med relevante oplysninger sendes digitalt til [email protected]