Støtteperson til 8-årig pige med diabetes søges.

Vi søger en støtteperson til en 8-årig pige med diabetes.

Der kræves ikke formel uddannelse eller kompetencer.

Arbejdet foregår i skoletiden i klassen eller dér, hvor pigen befinder sig.

Man skal derfor have interesse i dels at støtte pigen og også at indgå i dagligdagen i pigens klasse og på skolen.

Eksempler på opgaver for den person der skal hjælpe barnet med at passe sin diabetes.

• Huske på blodsukkermåling og måske være behjælpelig med måling i 10 frikvarter eller op til dette.
  • Hjælpe med at vurdere insulinbehov, når blodsukkeret er højt, eller når der spises mad.
  • Vurdere om forældre skal kontaktes ved problemer med blodsukkeret.
  • Være behjælpelig ved at minde barnet om at tælle kulhydrater og tage insulin, når der spises mad
  • Ved overgang til SFO/klub og ved frugt i SFO/klub,
  • Opdage symptomer på lavt blodsukker (Bleghed, sveden, hurtig puls, besvimelse). Måling af blodsukker ved mistanke om lavt blodsukker,
  • Give druesukker eller juice ved lavt blodsukker
  • Opdage symptomer på højt blodsukker (ekstrem surhed, vrede) og reagere herpå. Måling af blodsukker og foreslå/give insulin.
  • Ikke lade barnet uden opsyn i længere tid, hvor lavt blodsukker kan opstå.

Stillingen er tidsbegrænset til 30.06.2018 og berammet til 22,5 ugentlige timer.

Løn: 132,- kr./timen.

Stillingen er ledig indtil rette person er ansat.

Yderligere oplysning, viceskoleleder Jens Ole Thorup 48 28 88 87 eller 31353812.

Ansøgning fremsendes på [email protected]