Lektiecafé

- fordybelsesstedet for alle børn på SØP. Her kan eleverne få hjælp til dagens lektier eller den store opgave.

Formålet med lektiecaféen på Sigerslevøster Privatskole er, at eleverne i en hyggelig og rar atmosfære kan:

• Få mulighed for, med støtte og hjælp, at lave lektier på skolen.

• Få støtte og hjælp til et enkelt fag og/eller til ekstra træning

• Få hjælp til at tilegne sig nogle gode arbejdsvaner

• Få hjælp såfremt en familie har behov for det i en kortere eller længere periode

• Få hjælp efter langvarigt fravær

Der er to måder lektiecaféen kan benyttes på:

• Eleven kan deltage på eget initiativ uden forudgående tilmelding

• Eleven kan være tilmeldt lektiecaféen i en periode med et særligt formål.

Tilmelding til lektiecaféen kan ske fra eleven selv, elevens forældre eller i et samarbejde mellem elev, forældre og elevens lærere.

Ved tilmelding vil der være mødepligt i den aftalte periode.

Ved deltagelse i lektiecaféen er det elevens opgave, at vide hvilke lektier og faglige områder der skal arbejdes med. Eleven skal endvidere udvise interesse for sit arbejde og tillige respektere gældende lektiecafé-regler.

Lektiecaféen er tænkt som en hjælp og et supplement til elevens lektielæsning. Det er stadig en forældreopgave at skabe rum for lektierne hjemme.